Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Sander - Zaterdag 3 Februari 2024

    Vitamines te kort in de winter, wat te doen?

    Wist je dat veel paarden in de winter vaak een tekort aan vitamine D en Omega 3 hebben? Terwijl ze in de zomer genieten van de wei, dragen ze in de winter vaak een deken, is er minder zonlicht en brengen ze meer tijd door in de stal.

    Hierdoor krijgen ze vaak te weinig vitamine D en Omega 3 binnen, wat noodzakelijk is om onevenwichtigheden te voorkomen. NAF Pink Powder vult het tekort aan Omega 3 en vitamine D aan en is bovendien geschikt voor paarden die algemene ondersteuning kunnen gebruiken.

    Zorg ervoor dat de verhouding tussen Omega-3 en Omega-6 in balans is met NAF Pink Powder. Voeding met veel granen bevat doorgaans meer omega-6 dan omega-3. Paarden die veel granen eten, hebben daardoor vaak een onbalans tussen deze vetzuren in het lichaam.

    Omega-3 en Omega-6 zijn meervoudig onverzadigde vetzuren met een lange keten die belangrijke voordelen bieden, zoals het reguleren van signaalwegen, immuun- en anti-inflammatoire reacties, evenals het beheersen van bloed- en hartfuncties.

    De 3 meest onderzochte Omega-3 vetzuren: Eicosapentaeenzuur (EPA), Docosohexaeenzuur (DHA), en Alfa-linoleenzuur (ALA) zijn allemaal aanwezig in NAF Pink Powder.

    NAF Pink Powder bevat drie essentiële oliën:

    1. Zeealgenolie: Afkomstig van een rijke bron met een hoog gehalte aan EPA en DHA, biedt zeealgenolie voordelen voor de gezondheid van het paard, waaronder een glanzende vacht, verbeterde huidconditie, ondersteuning van de luchtwegen, gewrichtsfunctie en darmfunctie.

    2. Koudgeperste lijnzaadolie: Als een gecombineerde bron van ALA en LA, biedt koudgeperste lijnzaadolie essentiële vetzuren die worden omgezet in EPA/DHA en arachidonzuur (AA). Deze hebben verschillende biologische functies en fungeren als voorlopers van moleculen in verschillende metabolische routes.

    3. Rijstzemelenolie: Rijk aan Gamma Oryzanol en natuurlijke antioxidanten, helpt rijstzemelenolie de vacht een gezonde kleur en elasticiteit te behouden, en voorkomt oxidatie van huidvetten en collageen. Het is een energierijke voeding die bijzonder geschikt is ter bevordering van het fysieke welzijn en de algehele uitstraling van het paard.

    Naast Omega-3 is het belangrijk dat je paard voldoende vitamines binnenkrijgt, waaronder Vitamine A, D3 en E. Vitamine A is cruciaal voor een gezond gezichtsvermogen, de huid en het immuunsysteem, terwijl Vitamine D3 essentieel is voor paarden die in de winter beperkt worden blootgesteld aan zonlicht door het gebruik van een deken en meer tijd in de stal doorbrengen.

    NAF Pink Powder biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor je paard en is een uitstekend aanvullend supplement voor paarden die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het helpt bij het onderhouden van de vacht en mobiliteit, en geeft je paard een extra boost.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking